De Medicijnkom


Praktijk voor Bewust Leven

WORKSHOPS


I "Zoom"opstellingen bij chronische aandoeningen.

Het perspectief op een chronische ziekte, kun je niet krijgen met een eenmalige systeem opstelling. Immers een ziekte of aandoening ontwikkelen is ook een proces van langere tijd geweest, voordat deze zich openbaarde . Dat kan zelfs levens teruggaan. Voor deze processen lenen de computer opstellingen zich heel goed. We spreken een bepaald aantal keren af en doen dan samen een korte sessie. Aan het einde van de maand stuur ik een factuur Beetje afhankelijk van de aandoening, kan het wel zo'n 10 tot 30 sessies duren, voordat je het thema kunt oppakken of loslaten. Het vraagt de nodige tijd.


Het programma "zoom"is gratis te installeren op je computer of mobiele telefoon via een app.


II "Zoom"opstellingen eenmalig of rondom een thema.


Loop je ergens tegenaan in je werk of prive of kom je vaak in dezelfde situaties terecht dan zit daar een boodschap in voor jou. De buitenwereld werkt altijd als een spiegel. Een opstelling kan duidelijkheid bieden en de weg naar de oplossing.

Het werken via zoom geeft de kans om vaker het thema aan te tikken. We werken in enkele sessies van een half uur. In een "live"opstelling -die vaak een uur of langer duurt, kom je er in een sessie meestal niet uit. Werken we dus op deze manier via korte zoom afspraken is dat effectiever.


III Workshop Oorsuizen of Tinitis.


Tinnitus of oorsuizen, wat komt deze klacht veel voor zeg. Regulier is er weinig aan te doen. Er bestaat geen pil of remedie voor. Maar wat is het nu echt? Als je kijkt vanuit het onbewuste, knijp je bij oorsuizen de energie samen in je oor of oren. Dit geeft een blokkade op dit chakra. Omdat dit op je 6e chakra gebeurt, gaat het hier over bewuste controle. Iets wil jij niet aan het licht brengen, niet horen, of wil je niet voelen. Je doet dit niet bewust natuurlijk want dan zou je er wel mee stoppen. Het gebeurt vanuit eerdere ervaringen die jij als mens had. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag daarmee. We gebruiken systeem opstellingen als tool. Kun je er kontakt mee maken en de weg naar de genezing of oplossing vinden. Wat is er nodig om je thema los of juist toe te laten .

Tijdens de eerste cursusdag maken we een begin met jouw opstelling. Mijn ervaring is dat deze klacht nogal hardnekkig kan zijn en we meestal niet in een dag tot de kern komen. Maar je bent daar vrij in; wil je graag een keer meedoen of vind je het voldoende aangeraakt dan is dat prima. Wil je nog wat verder in de materie duiken dan spreken we nog een dag af samen.


In voorbereiding:

WORKSHOP INNERLIJKE MAN EN VROUW


Meer info: Rianne van der Palen

demedicijnkom33@gmail.com/0622757985

De MedicijnKom


Praktijk voor Bewust Leven


Willemstraat 4


5611 HD Eindhoven


06-22757985


info@demedicijnkom.nl


www.demedicijnkom.nl


NL93RABO0336639112


Kamer van Koophandel

51730456


Aangesloten bij CAT Collectief Alternatieve Therapeuten nr 20170631 Erkend Alternatief

Therapeut level 2